Tässä blogissa kirjoitan muutokseen, muuttuviin tilanteisiin ja itsensä kehittämiseen liittyvistä asioista. Jos lause “tarttis tehdä jotakin” pyörii mielessäsi, uskon, että voimme yhdessä pohtia keinoja.

Koen seuraavat asiat itselleni tärkeiksi  ja olen iloinen, jos voimme yhdessä pohtia niitä.

  • Pienyrittäjän arkeen liittyvät asiat
  • Työskenteleminen itselle mielekkäällä tavalla
  • Omasta jaksamisesta huolehtiminen
  • Elämän eri osa-alueiden välinen tasapaino

Pienyrittäjä on usein asioidensa ja ajatustensa kanssa yksin. Jos koet olevasi tällaisessa tilanteessa, uskon voivani jakaa kanssasi ajatuksia, tietoja ja kokemuksia, joista on sinulle apua yritystoimintasi arjessa.

Jos olet työtön, jos määräaikainen työ on loppumassa tai jos muuten vaan haluat miettiä uusia mahdollisuuksia, löydät tästä blogista artikkeleita, jotka käsittelevät

  • Itsensä elättämistä yrittäjänä
  • Muita keinoja työllistää itse itsensä

Jos sohvanpohja houkuttelee enemmän kuin liikkeelle lähteminen tai jääkaapin oven aukaiseminen on säännöllisimpiä liikuntamuotojasi

  • haluan ottaa sinut kaverikseni miettimään, kuinka saamme otettua itseämme niskasta kiinni ja toteutettua pysyvään muutokseen tähtääviä toimenpiteitä

Uskon, että jaat ajatukseni siitä, että vasta sitten, kun kaikki elämän osa-alueet ovat tasapainossa, pystymme kehittämään yksittäisiä asioita.

  • Perhe, oma hyvinvointi, omat harrastukset ja työ ovat asioita, joiden välinen tasapaino on tärkeää

Jotkut meistä painivat kaikkien näiden asioiden kanssa, toisilla palasia on vähemmän. Toivon, että voimme yhdessä pohtia näitäkin asioita.

Osa blogin aiheista on sellaisia, joista minulla on koulutus ja  pitkäaikainen kokemus ja pystyn jakamaan ajatuksia tästä näkökulmasta. Osa asioista, kuten oma hyvinvointi ja tasapainoinen elämä, ovat aihealueita, joissa itsekin olen “tarttis tehdä jotakin” vaiheessa. Toivon, että jakamalla tuskani, ponnisteluni ja hankkimiani tietoja voin auttaa muitakin.

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle

Saat tiedon sähköpostiisi, kun julkaisen uusia blogipäivityksiä

Kirjeen tilaus onnistui