Olen Riitta Vaittinen ja tarjoan yrittäjänä monipuolisia kouluttamiseen, yritysneuvontaan, tutkintotilaisuuksiin, yrittäjien henkilökohtaiseen ohjaukseen ja kehittämishankkeisiin liittyviä palveluja. Teen alihankintaa muiden organisaatioiden kanssa ja tarjoan koulutuksia myös omana tuotantona.
Näillä sivuilla esittelen palveluitani, itseäni ja yhteistyökumppaneitani. Uutena on blogisivusto, jonka olen ottanut mukaan pitkällisen haaveilun tuloksena.

Pitkäainen kokemukseni yrittäjyydestä ja yritystoiminnan kehittämisestä antavat kokemuspohjan työhöni ja ovat olleet innottajana myös blogin käynnistämisessä. Viimeiset 16 vuotta olen koulutusalan yrittäjänä auttanut omaa työllistymistään suunnittelevia sekä yritystoimintaa pohtivia ja käynnistäviä. Sitä ennen työskentelin lähes 10 vuotta kunnallisen elinkeinoyhtiön yritysneuvojana ja projektipäällikönä ja viimeiset vuodet toimitusjohtajana. Työuraani kuuluu myös lähes 10 vuoden rupeama kunnan matkailuasiamiehenä ja 5 vuoden pesti Matkailuyhdistyksen toiminnanjohtajana.
Kaupallinen korkeakoulututkinto ja sitä täydentävät yrittäjyyden eri aihealueita käsittelevät ammatti- ja erikoisammattitutkinnot sekä opettajan ja näyttötutkintomestarin pätevyys tuovat kokemuksen rinnalle oman mausteensa.

Olen myös kokenut tilanteita, joissa on ollut edessä hyppy tuntemattomaan. Olen lähtenyt opiskelemaan ja töihin kauas läheisistäni, olen sanonut itseni irti vakituisesta työpaikasta ja muuttanut työttömäksi sulhaseni ja hänen vanhempiensa kanssa samaan talouteen, olen kokenut lama-ajan aiheuttaman irtisanomisen kunnan virasta ja sanonut itseni irti hyvästä toimitusjohtajan pestistä aloittaakseni yrittäjänä.

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle

Saat tiedon sähköpostiisi, kun julkaisen uusia blogipäivityksiä

Kirjeen tilaus onnistui