Yritysesittely

Koulutus- ja Yrityspalvelu Riitta Vaittinen on vuonna 2001 perustettu koulutus- ja konsultointialan yritys.
Yritykseni toiminta-ajatuksena on tarjota koulutus ja asiantuntijapalveluja työelämän tarpeisiin  –  toimimalla ihmisten kanssa ihmisten kielellä.

Palveluja ovat koulutuspalvelut, yrityspalvelut, näyttötutkintomestarin palvelut, yrittäjien mentorointi sekä hanketoimintaan liittyvät palvelut.

Käytettävissäni on myös muita yritystoiminnan eri osa-alueita hallitsevia asiantuntijoita ja voimme yhdessä toteuttaa monipuolisia kokonaisuuksia.

Palveluja tarjoan  alihankintana muille koulutusorganisaatioille, oppilaitoksille, elinkeino- ja kehittämisyhtiöille, kehittämishankkeille ja muille yhteisöille. Työskentelen mielellämme myös suoraan mikroyritysten kanssa.  Minulla on vankka kokemus myös omana tuotantona järjestettävistä koulutuksista. Tarjoan niitäkin edelleen mielelläni.

Toiminta-alueena on tällä hetkellä ensisijaisesti Keski-Suomi. Minulla ja kumppaneillani on vankka kokemus myös Pohjois-Savosta markkina-alueena.  Liikumme mielellämme myös laajemmalle alueelle. Erityisenä mielenkiinnon kohteena on tällä hetkellä mm. pääkaupunkiseutu ja muu Etelä-Suomi.